Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη με το λάδι και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα διαφορετικό μπολ βάζουμε το χυμό, τη σόδα, το κονιάκ, το μπέικιν και την κανέλα, τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο μπολ με την ζάχαρη και το λάδι.
Προσθέτουμε το αλεύρι στο μίγμα και πλάθουμε τη ζύμη σε κουλουράκια.
Απλώνουμε στο ταψί ένα κομμάτι λαδόκολλα.
Ρίχνουμε σησάμι στα κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά και τα παρατηρούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.