Ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα, ενώ προσθέτουμε το γάλα και τη μαστίχα και τα χτυπάμε.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το σιμιγδάλι και το μπέικιν πάουντερ.
Προσθέτουμε το μίγμα των στερεών στο υπόλοιπο μίγμα και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι.
Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 25 – 30 λεπτά.
Αφού το βγάλουμε από το φούρνο ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και βράζουμε 2-3 λεπτά. Περιχύνουμε λίγο να βραχεί η επιφάνεια του γλυκού, χαράζουμε σε φέτες και ρίχνουμε σιγά σιγά και το υπόλοιπο.